Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ismét elment egy szezon

2013.07.06

Kedves Látogató!

 

Gyermek foci programunkban is lezárult egy szezon ismét,igaz a Bozsik program már májusban befejeződőtt,de mi a szezont még kitoltuk egy kicsit.

-A tavaszi Bozsikban gyerekeink nagyon jó szereplést mondhatnak maguknak,s egy -egy tornán szinvonalas mérkőzéseket láthattunk tölük!Öszeségében mindenki megérdemli a dicséretet!Idén új mezeket is kaptunk támogatásként a Chio Magyarország kft-től,valamint labdákat az Univer kft-től Köszönjük nekik!dscf1398.jpgdscf1417.jpg

 

 

 

 

 

 

dscf1392.jpg

Sikerült házigazdaként az első tornánkat megrendezni,ami véleményem szerint nagyon jól sikerült,és megmutta hogy azért van összetartás ebben a kis faluban, csak valakinek össze kell fognia!Így tovább!Ami még emlitést érdemel tavasszal bövült csapatunk hét Gecsei fiúval akik szivesen járnak hozzánk edzésekre,ebben nagy köszönet Istenes Gyulának aki mindent meg tesz hogy a gyerekek át tudjanak jönni!

dscf1388.jpg

 

 

-Ismét szerveztem a gyermekeknek több programot is.Tavasszal ismét sz ETO-Vieoton mérkőzésen az ETO felvezetői lehettek a kisebbek, 30 gyermeket vittünk ide,ami nagyon nagy élmény volt nekik ismét.Ezt remélem továbbra is el tudom intézni!

17784_420625661367189_1217992263_n.jpg

 

Továbbá a nagyobbakkal válogatott győri meccsét is megnézhettük Kuwait ellen,ami megint csak nagy élmény volt.Aztán jőtt Kovács Feri ötlete ,hogy mi lenne ha az utolsó bajnoki meccsen a gyerekek felvezetnék mindkét csapatot,hát megcsináltuk nem kis sikerrel,majd utána közösen elfogyasztottunk a megérdemelt bogrács gulyást20130606034.jpg.

16.jpg

 

 

 

Köszönöm mindenkinek aki segített minket a szezonban,akármilyen módon,s ha ezt igy folytatjuk egy jó közösség alakul ki itt Gyömörén!Köszönöm!

 

                                  Markotics György

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.